Услуги

24/7 Сестрински грижи

През всяко денонощие, 365 дни в годината, обучени медицински сестри бдят над пациентите и зорко следят състоянието им.

24/7 Санитарно обслужване

Специално подготвени санитари предоставят болногледачески грижи, както и пълна асистенция в храненето, поддържането на лична хигиена и др.

Здравословнохранене

Държим пациентите ни да се хранят с качествена храна. Осигуряваме 4 хранения дневно. Храненето е по изготвено меню по диета спрямо нуждите на пациента.

Лекарсконаблюдение

Ежедневно лекар прави визитация на пациентите, мониторира състоянието им, следи спазването на терапиите им и ги консултира. Лекарите ни предписват и персона рехабилитация спрямо нуждите.

Медицински манипулации

Сестринския ни екип прави ежедневен мониторинг на кръвно налягане и други жизнени показатели. Извършваме и медицински процедури, включително поставяне на инжекции, инфузии, превръзки, промиване на рани и др

Рехабилитация и раздвижване

Професионални рехабилитатори провеждат процедури, както за възстановяване или поддържане двигателната независимост на пациентите ни,така и за тонус.

Социалнидейности

Социалният живот, топлите, човешки взаимоотношения и развлеченията са задължителна част от ежедневието на пациентите ни. Всеки ден в хосписа преминава по предварително подготвена и много разнообразна програма.

Терапия сПсихолог

Психическото и емоционално здраве на пациентите са подсигурени от индивидуални и групови терапевтичните срещи с нашите психолози. Те са специалисти в работата с хора от третата възраст и осигуряването на максимален психологически комфорт за тях.

  •  Вземане на лабораторни изследвания
  •  Консултации с лекари и специалисти
  • Транспорт от и до хоспис “Марина”
  • Услуга “Лично пране”
  • Доставка на вестници, книги и др.
  • Фризьор, педикюр и маникюр
  • Ежедневно почистване на стаи

Обстановка, която ще Ви очарова